Ontmoet het bestuur van stichting COAC

Onze bestuursleden

Stichting COAC heeft een bestuur bestaande uit een voorzitter (Wil Loermans), secretaris (Emmy Rooden) en penningmeester (Cathy Scullion-van Ham). Er zijn twee vacatures die op termijn ingevuld gaan worden, bij voorkeur uit de groep van Cittaslow supporters.

Voorzitter

Wil Loermans

Wil is afgestudeerd in Pedagogische Wetenschappen en in Management en Organisatiekunde. Hij werkte als leraar, trainer, manager en adviseur in het hoger beroepsonderwijs en aan de universiteit. Hij heeft de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven. Als cultureel ambassadeur van Galder-Strijbeek was hij de initiatiefnemer voor de Kunst- en Cultuurroute Galder-Strijbeek in 2022. Wil Loermans wil zich graag inzetten om de stichting COAC nieuw leven in te blazen, om hiermee culturele evenementen mogelijk te maken in de gemeente Alphen-Chaam.

Secretaris

Emmy Rooden

Naast haar job als medewerker evenementen en kabinetszaken bij de gemeente Geertruidenberg is Emmy actief met kunst in haar eigen atelier. Hier maakt ze haar eigen kunst en geeft schilderlessen en -workshops. Met enthousiasme geeft ze haar passie door aan belangstellenden en cursisten. Door deel uit te maken van COAC wil Emmy kunst en cultuur op de kaart zetten.

Penningmeester

Cathy Van Ham

Oorspronkelijk uit Ierland, loopt cultuur als een rode draad door het leven van Cathy.

Doordat zij de laatste 25 jaren in verschillende landen heeft gewerkt en gewoond, is haar cultuurervaring rijker geworden door nieuwe talen te leren en tradities uit elk land te ontdekken. Hierdoor waardeert Cathy de verbintenis met mensen door middel van de kunst, taal en muziek enorm.