Mariëlle Lauwers - penningmeester

"Ik ben in 1975 geboren in Den Haag (Scheveningen) en daar opgegroeid, naar school gegaan en gestudeerd. Ruim 20 jaar geleden bij toeval, door kennissen die naar Alphen “emigreerden” - toen Chaam voor mij nog “Gaam” was - hier terecht gekomen. Dankzij de liefde, eerst voor de man (nu mijn echtgenoot), later voor het dorp kan ik me niet voorstellen ooit op een andere plek te willen wonen.

Ik heb jarenlang in de commerciële branche gewerkt en hier verschillende functies bekleed waaronder inkoper, marketing- en communicatiemanager en webcare en contentmanager. Door de komst van mijn kinderen en de daarbij horende uitdagingen ben ik me meer en meer gaan richten op het sociaal, maatschappelijk belang en heb ontdekt dat ik hieraan een goede bijdrage kan en wil leveren. Ik ben dan ook zeer gemotiveerd om aan het mooie dorp en de gemeente, waar ik letterlijk en figuurlijk mijn hart aan heb verloren, mijn bijdrage te leveren.

Sinds januari 2015 ben ik als beheerder verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van CC Den Heuvel in Alphen en ben in mijn vrije tijd bezig met diverse sociaal maatschappelijke projecten. Daarnaast vind ik het heerlijk om te paard door de bossen te rijden of met mijn gezin en de hond te wandelen. 

http://www.linkedin.com/in/mlauwersvdplas