Voor wie?

De stichting wil projecten uitbreiden naar naastgelegen steden en de zuidgrens en zoekt daarbij geen dichtgetimmerde projecten, maar open, ontwikkelingsgerichte projectideeën, die geworteld zijn in de eigen identiteit. Projecten zijn gebaseerd op de kernkwaliteiten van Alphen-Chaam: uniek landschap, gastheerschap, internationaal Cittaslow-netwerk, bloeiend verenigingsleven & organisatiekracht en talentontwikkeling. Bewoners en verenigingen van Alphen-Chaam, buurgemeenten, samenwerkingspartners in de Baronie en West-Brabant en alle kunstenaars en culturele instellingen met hart voor het Brabantse platteland zijn van harte uitgenodigd om mee te doen. De stichting kan overigens ook zelf projecten uitzetten in de gemeenschap.

Criteria

Aanvraagformulier